Auto onderhoud en reparatie in Broek op Langedijk bij van Rijn

AD Autobedrijf van Rijn is uw specialist op het gebied van auto onderhoud en reparatie in Broek op Langedijk. Als uw professionele autogarage met jarenlange ervaring garanderen wij u een betrouwbare autoservice tegen een voordelige prijs. Bij ons bent u aan het juiste adres voor vakkundige beurten en herstel.

Onderhoudsbeurt voor alle soorten auto’s

Laat minimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt aan uw auto uitvoeren en zorg dat uw auto in topconditie is en betrouwbaar blijft. Tijdens onze AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt combineren wij vakmanschap met maatwerk. Kom bij ons langs voor uw auto onderhoud en reparatie en krijg een kleine onderhoudsbeurt of grote onderhoudsbeurt. We controleren alle belangrijke onderdelen van uw auto tijdens het auto onderhoud in Langedijk. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Indien nodig verversen we olie en vervangen we de brandstof en interieurfilters. Versleten onderdelen vervangen we alleen in overleg. Op al onze auto-onderdelen geven wij 2 jaar internationale garantie.

Autoreparatie en autoschadeherstel

Bent u op zoek naar een garage voor uw autoreparatie in Langedijk? Wij repareren benzineauto’s en dieselauto’s van alle merken en soorten. Hierbij maakt u tegen een scherp tarief gebruik van onze haal- en brengservice binnen en straal van 5 kilometer. We zijn in staat om uw airco, verlichting, uitlaatsysteem, ruiten, koppeling, stuurbekrachtiging, versnellingsbak en meer voor u te repareren. Tevens verzorgen onze ervaren specialisten uw autoschade in Langedijk. AD Autobedrijf van Rijn staat garant voor een vlot, veilig en vakkundig schadeherstel. Hierbij beschikken we over de nodige kennis en de beste technische hulpmiddelen. Wij zorgen ervoor dat de auto na reparatie voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen. Maak ter vervanging van uw voertuig voordelig gebruik van onze leenauto.

Afspraak maken?

Meer weten over ons *auto onderhoud en reparatie*? Bel naar 0226-314784 of vul het contactformulier in. Meteen uw vrijblijvende offerte opvragen? Mail naar info@vanrijnautos.nl.

Van Rijn

Grotendorst 8
1721 CW Broek op Langedijk
0226-314784
0226-320144
info@vanrijnautos.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats