Occasions in Langedijk kopen bij AD Autobedrijf van Rijn

Voordelige occasions in Langedijk bekijken? U bent van harte welkom bij AD Autobedrijf van Rijn. Wij verkopen nieuwe en 2e hands auto’s van allerlei merken vanuit onze garage in Broek op Langedijk. Binnen diverse prijsklassen beschikken wij over een ruim assortiment aan personenwagens en bedrijfsauto’s.

Grondig nagekeken tweedehands auto’s van kwaliteit

Koop bij ons uw occasions tegen een scherpe prijs. Omdat wij aangesloten zijn bij AD bent u bij ons verzekerd van een betrouwbare service, de beste kwaliteit en een ruim aanbod aan tweedehands auto’s in Langedijk. Voordat wij de gebruikte auto aan u meegeven, kijken wij deze te allen tijde grondig voor u na. We voorzien de wagen van het nodige onderhoud en een APK-keuring. Bij Autobedrijf van Rijn koopt u alleen de beste occasions in Langedijk. Onze specialisten hanteren een persoonlijke service en doen er alles aan om u tevreden huiswaarts te laten keren. Wij hopen u in de toekomst dan ook zeker in onze garage terug te zien voor reparaties en onderhoud.

Garantie, financiering en verzekering voor uw occasion

Op al onze tweedehands en nieuwe auto’s krijgt u een BOVAG-garantie van 6 maanden. Daarbij is het mogelijk om uw garantie te verlengen tot 2 jaar. Naast onze garanties kunt u bij ons terecht voor uw autofinanciering. Wij gaan graag voor u op zoek naar een passende financiering van uw auto. Tevens verzorgen we betrouwbare autoverzekeringen met zekerheid van de BOVAG. Tijdens onze openingstijden mag u altijd langskomen om een proefritje te maken. Het aanbod varieert geregeld. Kom regelmatig bij ons langs om uw droomauto niet mis te lopen!

Afspraak maken?

Hebt u interesse in de occasions in Langedijk van AD Autobedrijf van Rijn? Bel naar 0226-314784 of vul het contactformulier in. Een afspraak maken voor een proefrit kan via de telefoon.

Van Rijn

Grotendorst 8
1721 CW Broek op Langedijk
0226-314784
0226-320144
info@vanrijnautos.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats