Van Rijn verzorgt het onderhoud van uw camper & caravan

AD Autobedrijf van Rijn heeft naast auto onderhoud een jarenlange ervaring met het onderhoud van campers en caravans in Broek op Langedijk. Wij zorgen voor gecertificeerd onderhoud, zodat uw kampeerwagen snel weer veilig en comfortabel de weg op kan. Bij ons kunt u terecht met alle soorten wagens onder de 3.500 kilogram.

Kampeerwagen in Langedijk in optimale conditie houden

Campers en caravans rijden maar een paar maanden per jaar. Tussen de vakanties door staat uw kampeerwagen stil, wat voor de nodige problemen kan zorgen. Om uw vakantieverblijf in optimale conditie te houden, raden wij aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt voor de camper of een onderhoudsbeurt voor de caravan in Langedijk en omgeving bij ons autobedrijf in te plannen. We zijn gespecialiseerd in onderhoud voor uw kampeerwagen en camper- en caravanreparatie in Langedijk van uiteenlopende merken. Tijdens een controlebeurt trekken we onder andere de chassisbouten aan, controleren we lagers, schokbrekers, breekkabels, stekkers, verlichting en het reservewiel, smeren we de reminrichting, uitdraaisteunen en het neuswiel, persen we het gasleidingsysteem af, lopen we de gasslang en drukregelaar na en doen we nog veel meer.

2 jaar garantie op uw camper- en caravanonderdelen

Van belang is ook om de banden te checken op scheuren, spanning en profiel. Na ons onderhoud voor campers en caravans bent u verzekerd van veiligheid, comfort en een lager brandstofverbruik. Onderdelen die eventueel vervangen moeten worden, verruilen wij alleen in overleg. Op al onze camper- en caravanonderdelen en reparaties geven wij 2 jaar internationale garantie.

Afspraak maken?

Meer weten over ons onderhoud voor campers & caravans in Broek op Langedijk bij AD Autobedrijf van Rijn? Bel naar 0226-314784 of vul het contactformulier in. Via deze weg kunt u ook meteen een afspraak maken.

Van Rijn

Grotendorst 8
1721 CW Broek op Langedijk
0226-314784
0226-320144
info@vanrijnautos.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats