Nieuwe AutobandenNieuwe Autobanden

Nieuwe banden bij AD Autobedrijf van Rijn

Nieuwe autobanden nodig? AD Autobedrijf van Rijn helpt u voordelig aan de gewenste zomer- of winterbanden binnen Broek op Langedijk. Lees snel verder.

Lees verder

Koop uw nieuwe autobanden in Langedijk bij Autobedrijf van Rijn

Koop uw nieuwe autobanden in Langedijk bij Autobedrijf van Rijn

Vergroot uw rijcomfort en veiligheid en schaf nieuwe autobanden aan in Broek op Langedijk bij AD Autobedrijf van Rijn. Bij ons kunt u langskomen om het profiel van uw huidige banden te laten controleren en voor eerlijk advies betreft onze bandenservice. We bieden voordelige banden voor alle soorten auto’s.

Banden voor uw auto tegen een voordelige prijs

Naast comfort en veiligheid verlagen banden met het juiste profiel uw brandstofverbruik. Als uw ervaren autospecialist raden wij u aan om regelmatig uw autobanden te controleren en op tijd uw banden te laten vervangen om onveilige situaties en onnodige kosten te vermijden. Ons doel is om u tegen een scherpe prijs aan nieuwe autobanden te helpen van wel meer dan 30 verschillende merken. Met ruim 130 AD Autobedrijven in Nederland beschikken wij over een gezamenlijke webshop. Bestel de gewenste banden eenvoudig online. Na 3 tot 4 werkdagen kunt u voor het monteren van uw autobanden terecht bij een AD Autobedrijf naar keuze. Wilt u dit laten doen bij Autobedrijf van Rijn? Laat uw autobanden in Langedijk bezorgen. Betalen hoeft pas na de montage. Wanneer u eerst liever passend advies ontvangt over banden, bent u van harte welkom in onze autogarage.

Zomerbanden, winterbanden en meer

Al onze banden voldoen aan de BOVAG leveringsvoorwaarden en leveren 10% extra voordeel op ten opzichte van andere garages. Bij Autobedrijf van Rijn bent u aan het juiste adres voor zowel zomerbanden én winterbanden. Daarnaast staan we voor u klaar om uw auto professioneel uit te lijnen, uw wielen nauwkeurig te balanceren en tips te geven voor optimaal onderhoud voor uw banden. Wij verzorgen ook de opslag van uw zomer- of winterbanden en verhuren en verkopen sneeuwkettingen.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie over nieuwe autobanden bij AD Autobedrijf van Rijn in Broek op Langedijk? U kunt bellen naar 0226-314784 of het contactformulier invullen. Via deze weg maakt u eveneens meteen uw afspraak.

Van Rijn

Grotendorst 8
1721 CW Broek op Langedijk
0226-314784
0226-320144
info@vanrijnautos.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats